Ilmalämpöpumppu Oulu

Ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto ammattitaidolla Oulussa

Sähköhai huoltaa ja asentaa ilmalämpöpumppuja Oulussa ja sen lähikunnissa. Teemme kaikki ilmalämpöpumppu asennukset turvallisesti ja luotettavasti. Asennusten lisäksi opastamme tarvittaessa myös ilmalämpöpumpun käyttöönotossa ja kerromme vinkkejä, miten saat parhaat energiansäästöt ilmalämpöpumpullasi.
ilmalämpöpumppu kotiin
Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisun ja ympäristöystävällinen valinta kodin tai muun tilan lämmitykseen sekä viilennykseen. Ilmalämpöpumppu on myös energiatehokas vaihtoehto muiden ilmastointi- ja lämmityslaitteiden tilalle. Laite säästää energiakuluja talven pakkasilla ja samalla se toimii ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana, jolloin asumismukavuus lisääntyy kesähelteillä. Ilmalämpöpumput sopivat täydellisesti kotiin, toimistoon, autotalliin, varastoon tai vaikka mökille.

Ilmalämpöpumppu merkit

Ota yhteyttä meihin, kun haluat tarjouksen ilmalämpöpumppujen asennukselle tai huollolle! Meiltä saat esimerkiksi Mitsubishi ja Toshiba merkkisien ilmalämpöpumppujen asennukset. Tarjoamme parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi sekä monipuoliset ja joustavat palvelut.

Ilmalämpöpumppujen asennukset ammattitaidolla

Ilmalämpöpumppujen asentaminen tulee aina jättää ammattilaiselle, koska siihen kuuluu muun muassa sähkötöitä, joita vain koulutetut sähkömiehet saavat suorittaa. Sähköhain kautta löydät ammattitaitoiset sähkömiehet, jotka auttavat ilmalämpöpumppujen asennuksessa ja huollossa. Olemme kokeneita asiantuntijoita varsinkin Mitsubishi ja Toshiba merkkisien ilmalämpöpumppujen asennuksessa ja huollossa.

Autamme valitsemaan kohteeseen sopivan ilmalämpöpumpun ja parhaan paikan pumpun sisä- ja ulkoyksikölle. Asiantuntijoidemme avulla löydät tilaan ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ilmalämpöpumpun. Oikein sijoitetulla ja asennetulla ilmalämpöpumpulla voidaan vaikuttaa huomattavasti laitteen toimivuuteen, energiatehokkuuteen sekä käyttömukavuuteen. Sisäyksikölle sopivia sijoituspaikkoja ovat avarat tilat, joista ilma pääsee leviämään mahdollisimman laajalle. Lämpöpumppua ei kuitenkaan tule asentaa esimerkiksi keittiöön, sillä rasva tukkii suodattimet nopeasti ja lyhentää laitteen käyttöikää. Tavoitteenamme on löytää laitteellesi sopivin sijoituspaikka, joka tekee investoinnistasi mahdollisimman tehokkaan ja tuottaa sinulle parhaan energiasäästön.

ilmalämpöpumppu oulu
Sähköhai on täyden palvelun sähköliike, jolla on pian jo yli 30 vuoden kokemus alalta. Teemme kaikki sähköasennukset joustavasti ja laadukkaasti. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta, tarjoamme asiakasystävällistä palvelua ja huomioimme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Tarjoamme palveluitamme niin yksityisille kuin yrityksille koko Oulun alueella.
ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumppujen huolto Oulun alueella

Suosittelemme huoltamaan ilmalämpöpumppua säännöllisesti laitteen mukana tulleen ohjekirjan mukaisesti. Varsinkin ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on pidettävä puhtaana, sillä muuten laitteen sisälle kertyvä pöly vaikuttaa huomattavasti laitteen tehokkuuteen ja nostaa lämmityskuluja. Mikäli laite on päässyt pölyttymään, suosittelemme tilaamaan kauttamme laitteen tehopuhdistuksen ja huollon. Puhdistushuolto kannattaa tehdä vähintään 2-4 vuoden välein, jotta ilmalämpöpumpusta saadaan paras teho ja hyöty.

Sähköhain ammattilaiset huoltavat yksityisten sekä yritysten tiloihin asennetut ilmalämpöpumput Oulussa. Teemme perustarkastuksen lämpöpumpulle ja annamme kustannusarvion mahdollisesta korjauksesta. Varmistamme samalla, että laite on säädetty niin, että se säästää mahdollisimman paljon energiaa. Ilmalämpöpumpun säännöllisellä huollolla ja puhdistuksella saavutetaan maksimaalinen energiansäästö!

Mietitkö ilmalämpöpumpun hankintaa?

Laadimme sinulla kilpailukykyisen tarjouksen! Ota yhteyttä asiantunteviin asentajiimme tai huoltotiimiimme, autamme kaikissa ilmalämpöpumppuihin liittyvissä kysymyksissä!

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun asennus ja huolto!