Yrityksille

Saat tarpeitasi vastaavasta urakasta hinnan, joka pitää automaattisesti sisällään laadukkaan sähköistyksen ja luotettavan yhteistyökumppanin

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaava kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu omakotitalorakentamiseen, rivitalorakentamiseen ja maatalouden rakentamiseen. Monipuolinen kokemus takaa, että sähkösuunnittel hoituu sujuvasti alusta loppuun saakka – meiltä saat varmasti asiantuntevan ja laadukkaan palvelun.

Sähkötyöt

Kaikenlaiset sähkötyöt sekä pieniin, että suuriin saneerauskohteisiin. Ammattitaidolla tehdyn työn ja turvallisen lopputuloksen lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, joka tarkoittaa esimerkiksi sovituista aikatauluista kiinni pitämistä, sujuvaa yhteydenpitoa ja asiakasystävällistä toimintatapaa.
Sähköurakointi

Sähköurakointi

Kokonaisvaltainen sähköurakointi laadukkaasti sovitulla urakkahinnalla, joka mukautetaan käytössä olevaan budjettiin. Ota yhteyttä ja pyydä sinulle räätälöity tarjous!

Erilaiset kunnossapitotyöt

Kunnalliselle sektorille, taloyhtiöille, yrityksille ja yhteisöille – esimerkiksi kiinteistöjen ja prosessien kunnossapitotyöt sopimuksen mukaan joko kertaluontoisena projektina tai jatkuvalla kokonaisvaltaisella kunnossapitosopimuksella.
Sähköasennus

Maakaapeleiden paikannukset

Putkien ja kaapeleiden paikannukset maastosta kokemuksella. Palvelemme toimialueena Oulu ja lähialueet.