Yksityisille

Sähköhailta löytyy ammattilainen avuksi suunnittelusta asennuksiin

Kotiautomaatio

Erilaiset automaatioratkaisut kodin tarpeisiin asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuna. Kotiautomaatio säästää energiaa, parantaa asumismukavuutta ja luo turvallisuutta.

Valaistussuunittelu

Valaistus luo tunnelmaa kotiin ja turvallisuutta työkohteesen. Ammattilaisen avulla saat varmasti oikeanlaisen valaistuksen oikeaan paikkaan – ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva kokonaisratkaisu
Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Kokonaisvaltainen sähkösuunnittelu asiakkaan toiveiden mukaan sekä uudiskohteisiin, että saneerauskohteisiin. Meiltä saat asiantuntevan, joustavan ja laadukkaan palvelun.

Sähköurakointi

Kokonaisvaltainen sähköurakointi sovitulla urakkahinnalla, joka mukautetaan käytössä olevaan budjettiin. Ota yhteyttä, kerro mitä tarvitset ja pyydä yksilöity tarjous!
Sähköurakointi

Sähkötyöt

Kaikki sähkötyöt kaikenlaisiin pieniin ja suuriin saneerauskohteisiin. Monipuolinen kokemus takaa, että sähkötyöt hoituvat sujuvasti ja laadukkaasti alusta loppuun saakka. Soita sähkömies paikalle!

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppujen huolto ja asennus ammattitaidolla merkkeihin Mitsubishi ja Toshiba. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu, joka on samalla myös ympäristöystävällinen valinta. Asennuksen lisäksi opastamme tarvittaessa myös ilmalämpöpumpun käyttöönotossa.
ilmalämpöpumppu oulu

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun asennus ja huolto!